Följ med till Trysil!

Skrivet 17 november 2019 | av: admin | 0 Kommentar

SkåneTrysil – ungdomsläger 2020

Are you ready to be set on fire? Häng med till Trysil!

Där väntar utförsåkning i fantastisk vintermiljö, gemenskap med vänner, undervisning och lovsång! Temat för 2020 är Andens eld, vi ser verkligen fram emot vad Gud vill göra i ungdomarna denna vecka! Pingstkyrkan i Lund är huvudarrangör men flera andra församlingar i Skåne är med. Är du född -04 eller tidigare, ta chansen och följ med! Anmälan öppnar midnatt 22/11 till 23/11, missa inte det!

Mer information om SkåneTrysil (undgomslägret), se separat sida här.

Familjetrysil 2020

Snart är det dags för vinterns stora familjeevent, nämligen skidlägret Familjetrysil under sportlovet – med fokus på gemenskap i och utanför skidbackarna och att komma närmare Gud.

Det blir fem härliga skiddagar i backarna på Trysilfjället i Norge. Vi bor i en mindre skola i Östby cirka 2 mil utanför Trysil och sover på befintliga madrasser i klassrum/samlingsrum. Måltiderna förbereds delvis innan lägret tillsammans med ungdomslägret Skånetrysil, men vi tillagar sedan maten tillsammans under veckan.

LÄGRET

När: 15-21 februari 2020
Var: Trysil/Östby i Norge
För vem: I första hand barnfamiljer

Sista anmälningsdag: 22 december

AVGIFT

Vuxna: 3400 kr
Skolålder från 7 år: 2900 kr
Under 7 år: 500 kr
Under 2 år: Gratis

I avgiften för lägret har vi inkluderat ett avbokningsskydd. Detta gäller:
Vid avbokning mer än en månad innan avresa återbetalas 75 % av avgiften.
Vid avbokning närmre än en månad innan avresa återbetalas 25 % av avgiften.
Har du inte betalat avgiften men fått bekräftad plats, är du skyldig att betala enligt ovan även om du väljer att hoppa av.

I avgiften ingår:

  • Helpension
  • Liftkort 5 dagar i Trysil söndag – torsdag
  • Logi i Östra Trysil Montessoriskola i Östby, Norge.

TILLKOMMER

  • Bilresa dit och hem, vilket ombesörjs på egen hand. Bil till och från skidbacken.
  • Behöver du hyra skidor/snowboard tillkommer kostnad för detta. Vi har 40 procent rabatt via Skistar och hyr gemensamt när vi kommer upp, kostnaden är cirka 600 kr.
  • Bredvid skolan finns även möjlighet till bastu, och vi kommer att boka denna en kväll under veckan. Kostar cirka 100kr/pers.
  • Om du/ni är nybörjare på skidor rekommenderas du/ni att boka skidskola med skidlärare. Lägret tillhandahåller ingen skidskola, däremot kan man få råd och tips någon timme för att utveckla skidåkningen

ANMÄLAN

Anmälan är bindande och måste vara komplett för att registreras. När anmälan är gjord förbinder du dig att betala din avgift för lägret, förutsatt att du får en plats. Besked om plats får du snarast möjligt.

När du anmäler dig till lägret Familjetrysil godkänner du i samband med detta vår lägerpolicy (se nedan). När din anmälan är bekräftad kommer vi skicka ut en inbetalningsavi till dig med lägeravgiften. Du betalar den precis som en vanlig faktura. Har du önskemål om delbetalning etc, kontakta oss. Vid försenad betalning tillkommer gällande påminnelseavgift.

DU ANMÄLER DIG GENOM ATT:
skicka ett mail sportlovslager.pklund@gmail.com med följande information:

Namn
Födelsedata
Hemadress
Mobilnr
Epost till vårdnadshavare
Mobilnr till närmast anhörig
Om hela familjen önskar liftkort
Allergier/Specialkost*
*Vi kan inte garantera att vi kan ordna mat som anpassas efter egenvalda dieter, t.ex. LCHF, vegetariskt, veganskt, osv. Är det däremot ofrivillig specialkost, såsom glutenintolerans, laktosintolerans, nötallergier, osv. ordnar vi mat som passar dig.

Lägerpolicy – Familjetrysil

När du anmäler dig till lägret Familjetrysil godkänner du i samband med detta vår lägerpolicy, läs därför noga nedan:

Vi förutsätter att du har som ambition att delta på lägrets samtliga samlingar och på de gemensamma aktiviteter som anordnas under veckan. Lägret har ett tydligt Jesusfokus där Pingstkyrkan Lund är arrangör.

I enlighet med GDPR förbehåller sig lägerkommittén rätten att spara vissa personuppgifter, läs mer på www.pklund.se.

Du förväntas följa de regler och hålltider som gäller samt göra din del i tilldelade uppgifter såsom exempelvis matlagning och disk. Lägret gör vi tillsammans och genom att följa uppsatta regler visar du också respekt för dina lägerkompisar.
Skistar har generella regler för all skidåkning i deras skidanläggningar. Vi förutsätter att du följer dem. All åkning i backen sker på egen risk, du skall aldrig åka ensam av säkerhetsskäl.

Då lägret är en del av Skånetrysil, kan du som deltagare komma att hamna på foto/film på Skånetrysils blogg (www.skanetrysil.blogspot.com), Instagram (@skanetrysil), affischer och film (via bl a www.youtube.com) som visas i reklamsyfte. Skulle du önska att inte medverka, meddela lägerledningen om detta.

 

Lämna en kommentar

You must be logged in to post a comment.