Gemenskapsläger på Sjöbo-Nääs 2017

Skrivet 4 April 2017 | av: admin | Comments Off

bildsjobonaas

Sjöbo Nääs ligger strax utanför Borås och är en lägergård med naturskönt läge. Här samlas vi för att fortsätta och fördjupa de samtal och relationer vi påbörjar under kyrkkaffet i Pingstkyrkan i Lund. Det kommer finnas mycket tid för avkoppling men även möjligheter till roliga aktiviteter för hela familjen! Målet med lägret är att bygga församlingsgemenskap, med varandra och Gud! Detta är ett ypperligt sätt att lära känna varandra och därför önskar vi att du är med hela veckan. Har du inte möjlighet till detta och det samtidigt finns plats, är du självklart välkommen ändå. Alla är välkomna, gammal som ung!

Lägerveckan börjar: Söndag eftermiddag 23 juli Incheckning kl.14-16!
Lägerveckan avslutas: Fredag 28 juli vid lunchtid.

PRISER

PER PERSON: 1600 SEK
0-6 ÅR: GRATIS
FAMILJEPRIS*: MAX 3700 SEK
För er som vill hjälpa andra att följa med; sätt in en extra slant så fördelar vi till dem som ej har ekonomi att själva betala avgiften!
*Familj = skriven på samma adress

SÅHÄR GÖR DU:

1. Anmäl ditt/ert intresse SENAST 30 APRIL genom att maila till: sjobonaas@gmail.com Ange namn, ålder, adress och kontaktuppgifter samt eventuella allergier och viktig info. De som inte varit med innan kommer att ha förtur till plats, därför är en intresseanmälan ingen garanti till plats.

2. Efter bekräftelsemail: Sätt in din/er avgift på: BG: 763-8000 Märk inbetalningen med “Sjöbo Nääs” + namn! Väljer du/ni själv att hoppa av lägret kan du/ni tyvärr inte få tillbaka dessa pengar.

ALL VIDARE INFO KOMMER VIA MAIL! Vid frågor använd i första hand mail! sjobonaas@gmail.com
Om du ej har tillgång till mail: Ring Joakim Sahrling: 070-3770228 eller Tommy Friestad: 0702-501420

HUR TA SIG TILL SJÖBO NÄÄS

Du ansvarar själv för att ta dig till och från lägergården. Följ denna vägbeskrivning:
Om du har GPS, skriv: Sjöbonäs 50, Kinnarumma
Annars: Kör från Borås väg 41 mot Varberg i några km. Tag vänster i rondellen, väg 27 mot Karlskrona, Svenljunga. Kör ca 500 m och tag höger i rondellen mot Björkehov, följ vägen utmed golfbanan. OBS! INTE ”G:a Kindsbanan”. Kör efter skyltning ”Sjöbo-Nääs”, finns på flera ställen. Efter ca 18 km tar vägen slut och du är framme! Det går tåg till Borås, se www.sj.se. Behöver du hämtas i Borås, hör av dig så fixar vi skjuts.

LADDA NED FOLDERN HÄR!

Comments are closed.