Klart med ny föreståndare!

Skrivet 6 June 2017 | av: admin | Comments Off

henrik

Vi tackar Gud för bönesvar – Henrik Åström har tackat ‘ja’!

Processen med att kalla ny föreståndare för vår församling har pågått sedan januari med en inledande böneperiod och en speciell grupp har arbetat med frågan. Detta ledde fram till att församlingsledningen föreslog ett namn för församlingen att ta ställning till: Henrik Åström, nuvarande föreståndare för Pingstförsamlingen i Helsingborg.
Ett förslag som även följdes upp med en församlingseftermiddag den 6 maj då vi som församling fick tillfälle att möta Henrik och hans familj.

I vårt administrationsmöte för två veckor sedan (den 21 maj) var det så dags att gå till beslut. Församlingen beslutade då enhälligt att kalla Henrik Åström som föreståndare för Pingstkyrkan i Lund.

Och nu har svaret kommit. Så här skriver Henrik:
“Efter bön har vi som familj upplevt en Guds kallelse till Lund och jag vill därför tacka ‘ja’ på församlingens kallelse om att bli er näste föreståndare. I detta svar ligger också en önskan om förbön för mig och hela min familj.”

Henrik kommer att tillträda tjänsten den 1 januari 2018. Han kommer dock att delta vid några tillfällen under hösten. Bland annat kommer han vara med vid vår församlings- och upptaktshelg den 8-9 september på Nybostrand.
(Missa inte att boka in denna helgen redan nu!)

Comments are closed.